Op 13 januari 2017 start Hormoonfactor Twente met het programma Goede Start, ontbijten en meer. Daarmee ondersteunen we iedereen die in 2017 een goede start wil maken met zijn of haar goede voornemens. Wil jij in het nieuwe jaar je leefstijl aanpassen? Wil je gezonder gaan leven, of misschien een paar kilo afvallen? Veel mensen hebben jaarlijks een van deze goede voornemens. Wanneer het nieuwe jaar dan is aangebroken, beginnen we met z’n allen vol goede moed. Maar het is zo lastig… Wat is dan gezond leven, en hoe maak je uit al die producten de juiste keuzes? Daar gaan wij je mee helpen!

Wat houdt het Goede Start programma in?

Het programma Goede Start, ontbijten en meer bestaat uit 6 ontbijtsessies. Je krijgt van ons 6 gevarieerde en gezonde ontbijtjes. Tijdens iedere sessie bespreken we een onderwerp dat te maken heeft met een gezonde leefstijl, namelijk:

13 januari 2017Belang van goede voeding, en de verhouding koolhydraten/eiwitten/vetten
27 januari 2017Langzame en snelle koolhydraten, wat is het verschil?
10 februari 2017Eiwitten, hoeveel heb je nodig en waar zitten ze in?
24 februari 2017Gezonde vetten, je hoort er zo veel over, maar wat is nu eigenlijk gezond vet?
10 maart 2017Etiketten lezen, over ingrediënten, voedingswaarde en misleidende uitspraken
24 maart 2017Praktische tips voor lunch en diner

Aan het einde van iedere bijeenkomst krijg je van ons een kaart mee met de informatie van die ochtend, en een aantal recepten waar je thuis mee aan de slag kunt. Daarnaast is er een besloten groep op Facebook waar alle deelnemers aan het programma contact met elkaar en met ons kunnen houden. Op die manier kunnen we elkaar ook tussen de bijeenkomsten door motiveren en inspireren. We kunnen succesmomentjes met elkaar delen, lekkere recepten plaatsen, vragen stellen en elkaar helpen.

Aanmelden

Wil jij zeker zijn van een goede start in 2017? Meld je dan nu hier aan voor het programma Goede Start, Ontbijten en meer. Deelname aan het hele programma kost € 89,- inclusief 6x ontbijt. Deelname aan losse bijeenkomsten is niet mogelijk.