Met de juiste training kan je je hormonen een flinke boost geven. Krachttraining, korte pittige intervaltrainingen en variatie vormen de basis van onze trainingsprogramma’s.

Wij kijken met jou samen welk doel jij graag wilt behalen, en hoe we dat met training het beste kunnen bereiken. Natuurlijk houden we hierbij rekening met eventuele blessures, maar zeker ook met wat jij leuk vindt om te doen, en wat goed in jouw leven past. We kunnen trainingsschema’s maken voor in de sportschool, maar ook simpele oefeningen adviseren voor thuis. Heb je behoefte aan extra begeleiding of een stok achter de deur, dan kunnen wij personal training aanbieden.

Onze trainingen zijn altijd afgestemd op jouw persoonlijke doelen. De trainingsschema’s en personal trainingssessies zijn gevarieerd, uitdagend en leuk. Zowel voor beginnende sporters als voor gevorderden.

Voldoende bewegen in j dagelijks leven is minstens zo belangrijk als trainen. Daarom geven wij ook tips hoe jij buiten de sportschool meer kunt bewegen. Daarmee houd je je hormonen goed in balans.

Veel plezier!

Ook geïnteresseerd in Hormoonfactor Twente? Maak vrijblijvend een afspraak

COPYRIGHT  | Hormoonfactor Twente | Alle rechten voorbehouden