De reden waarom mensen ons benaderen kan heel verschillend zijn:

  • Gewichtsbeheersing, graag willen afvallen of aankomen
  • Figuurcorrectie, spieropbouw of verlaging van het vetpercentage
  • Overgangsklachten
  • Darmklachten
  • Auto-immuunziektes, en vermindering van de klachten daarvan
  • Stressbeheersing
  • Vage klachten, waar artsen geen oorzaak en remedie voor kunnen vinden

 

Voor al deze verschillende mensen geven wij adviezen op maat. Wij zijn ervan overtuigd dat 90% van alle klachten kunnen verdwijnen, dan wel kunnen verminderen door je leefstijl aan te passen en je hormonen in balans te brengen.

Ik ben Sander Middelkamp,

een no-nonsense coach die graag iedereen op zeer toegankelijke wijze ondersteunt. Door mijn ervaring als ex-marinier ben ik goed in staat om zeer gedisciplineerd te werken. Ik heb veel aandacht voor de persoon met wie ik mij verbind, en dat is mijn sleutel voor succes!

Of je nu erg sportief bent, of juist iets minder sportief, gezond leven en je vitaal voelen is voor iedereen haalbaar. Tijdens diverse trainingen, waarin ik de uitersten van het leven heb mogen ervaren, heb ik een uitgebalanceerde werkwijze samengesteld om iedereen op maat te kunnen ondersteunen. Het gaat vooral om je eigen wil, en jouw overtuiging om te willen veranderen. Wanneer dat er is, begeleid ik jou, met een programma op maat, naar duurzame verandering. Een nieuwe manier van eten, drinken, bewegen en omgaan met je eigen gedrag, met prachtige resultaten op korte termijn, maar vooral ook op lange termijn.

Mijn naam is Brigith Eeftink, 

een sportieve liefhebber van lekker eten. Een druk sociaal leven hoort bij mij, met werk, studie, sport, familie en vrienden. Koken is mijn hobby, maar ik houd het wel graag simpel. Heerlijke, snelle gerechten met ingrediënten die je gewoon bij de supermarkt kunt halen. Ik heb in mijn leven een aantal belangrijke keuzes gemaakt, en ik heb ervaren dat het soms prettig is als je daarbij wat hulp krijgt. Ook ik heb moeten leren om te kiezen voor mezelf. En ook ik heb moeten leren om te gaan met, zowel positieve als negatieve, reacties uit mijn omgeving. Met die kennis en ervaring wil ik je graag helpen om voor jezelf te leren kiezen, en om achter je keuzes te blijven staan. Of je nu kiest voor anders eten, meer bewegen, minder stress (ja, ook dat is een keuze), mijn steun heb je. 

Verder ben ik vooral heel praktisch ingesteld. Grote doelen deel ik, samen met jou, op in kleine stapjes. Daarmee zijn je doelen niet alleen makkelijker te bereiken, maar zijn de veranderingen ook beter vol te houden. Ik hoor graag wat je doel is, zodat we er samen mee aan de slag kunnen.

Ook geïnteresseerd in Hormoonfactor Twente? Maak vrijblijvend een afspraak

COPYRIGHT  | Hormoonfactor Twente | Alle rechten voorbehouden