We leven in een snelle maatschappij, waarin we veel online doen. Social media zijn niet meer weg te denken, en ook shoppen doen we steeds meer thuis vanachter onze pc. Nu hebben wij natuurlijk deze mooie website, en een facebook pagina. Maar we denken dat we jullie nog beter online kunnen ondersteunen met het nieuwe online coaching programma Het zijn je hormonen.

Wat houdt het programma in?

Met dit programma leren we je in 12 weken hoe jij:

In het programma zitten 12 weekmodules met video’s, factsheets en werkboeken. Daarnaast zitten er in het programma weekmenu’s met 84 lekkere recepten, en krijg je van ons iedere week een aantal motiverende mailtjes. Alle deelnemers aan het online coaching programma kunnen bovendien lid worden van de besloten Facebook community, zodat je contact kunt hebben met allemaal mensen die, net als jij, hun leefstijl willen veranderen.

Naast online coaching geloven wij echter ook in de meerwaarde van persoonlijk contact. Daarom krijg je van ons een intake met een persoonlijk adviesplan op maat voor jou. Na de tweede week hebben we contact, zodat jij al je vragen kunt stellen. Na de zesde week hebben we een gesprek om te zien hoe je plan verloopt, en hoe het met je gaat. Aan het einde van de 12 weken evalueren we het programma, en zorgen we ervoor dat jij zelfverzekerd genoeg bent over je nieuwe leefstijl, zodat je je eigen coach kunt zijn.

Wil je meer weten over ons online coaching programma? Of ben je enthousiast geworden en wil je je aanmelden? Klik dan hier.